Fotbal
 
Handbal
 
Tenis de camp
 
 
 
Rugby
 
Gimnastica
 
Box
 
Volei
 
Judo
 
Oina
 
Tenis de masa
 
Arte martiale
NET Hosting - web hosting profesional!
Vrei ca site-ul tau sa fie afisat in prima pagina pe www.GOOGLE.ro atunci cand este cautat unul din produsele tale? DA un CLICK aici si noi ne vom ocupa de asta!!!           ::: NET Romania :::  Solutii web & internet pentru afacerea ta!
 
x666666

 

WORLD CLASS HEALTH ACADEMY

Cel mai select mediu pentru fitness, in cei 2000mp ai lui, este destinat sa asigure solutiile optime pentru sanatatea, recrearea si conditia fizica dorita de dumneavoastra.

 
Ca membru al World Class, aveti acces exclusiv la servicii excelente, echipamente performante si instructie la cel mai inalt nivel.
 
 
Personalul nostru de talie internationala va sta la dispozitie pentru a va orienta in alegerea programuluii dorit: aerobica, gymnasium work-outs, ridicare greutati, utilizarea aparatelor computerizate de mers si a pistelor de alergare precum si a echipamentelor de forta Life-Fitness si Hammer
 
  Prin programul nostru "Guest Instructor" beneficiati de experienta celor mai buni antrenori europeni de aerobic sau de la salile de forta.

Oferta noastra completa mai cuprinde si spinning, masaj european, exercitii de recuperare medicala, jacuzzi si piscina, saune uscate sau cu aburi, salon de bronzat(solarium), bar, terenuri de squash, loc pentru copii si acces la parcare.

 
Obtine sanatatea si conditia fizica visata la World Class, o zona cu aer conditionat. Deschis 365 zile pe an.
 
 
 
 

2002 © Powered by NET Romania
 
 
Academia de tenis ENACHE INTERNATIONAL - Cursuri pentru copii, cursuri pentru adulti, inchiriere teren tenis, atelier de racordat rachete, tenis shop Fischer!
GhidCONSTRUCTORI.ro - firme constructii, materiale de constructii, firme proiectare, etc!