Fotbal
 
Handbal
 
Tenis de camp
 
 
 
Rugby
 
Gimnastica
 
Box
 
Volei
 
Judo
 
Oina
 
Tenis de masa
 
Arte martiale
NET Hosting - web hosting profesional!
Vrei ca site-ul tau sa fie afisat in prima pagina pe www.GOOGLE.ro atunci cand este cautat unul din produsele tale? DA un CLICK aici si noi ne vom ocupa de asta!!!           ::: NET Romania :::  Solutii web & internet pentru afacerea ta!
 
xPRODUSUL

 

L - Carnitina , a fost identificata in 1952 de catre Caroli.

Ea este substanta pe baza careia a fost creat CARNITENE , principalul nostru produs.

 

CARNITENE a fost utilizata de catre Echipa Nationala de Fotbal a Italiei in pregatirea Campionatului Mondial de Fotbal din 1980, pe care l-a si castigat.

CARNITENE a fost folosita de catre Lotul Olimpic al Romaniei in pregatirea pentru Olimpiada din anul 2000, ocazie cu care s-a inregistrat cel mai bun palmares din istoria participarii Romaniei la Jocurile Olimpice.

DESPRE PRODUS

L - Carnitina este un constituent natural al tesuturilor; este sintetizata in ficat si rinichi si cea mai mare parte este depozitata in muschiul scheletic si cel cardiac. Din totalul de carnitina din organism, 25% este de sursa endogena (sintetizata in ficat si rinichi), iar 75% provine din alimentatie (carne rosie si lapte).

Carnitina este metabolizata in cea mai mare parte. Se excreta in urina si intr-o mica proportie in fecale, sub forma de carnitina libera si metaboliti inactivi.

CUM FUNCTIONEAZA

Carnitina faciliteaza patrunderea acizilor grasi in interiorul mitocondriei dupa legarea de acestia si formarea complexului acil - carnitina.In interiorul mitocondriei, acizii grasi se desprind din complexul acil - carnitina si vor fi oxidati rezultand energie.

EFECTE

Prin facilitarea oxidarii acizilor grasi, carnitina scade utilizarea glicogenului muscular drept sursa de energie si, ca urmare, scade concentratia musculara de lactat avand ca efecte:

- scaderea senzatiei de oboseala in timpul antrenamentului;
- scaderea timpului de recuperare dupa antrenament;
- crestera fortei musculare.

Carnitina in asociatie cu un aport paralel de proteine contribuie la cresterea masei musculare. Prin efectele sale, CARNITENE contribuie la cresterea performantelor sportive.

CUM SE ADMINISTREAZA

Tratamentul se face numai sub supraveghere medicala. In urma studiilor efectuate pe diferite loturi de sportivi s-a ajuns la concluzia ca, tratamentul optim in vederea pregatirii bilogice pentru efort este de 3g / zi, timp de 3 saptamani si 2 - 3g cu doua ore inainte competitiei.

Au fost observate efecte benefice si dupa o singura doza de 4g oral, administrata inaintea antrenamentului sau competitiei.

EFECTE SECUNDARE SI INTERACTIUNI

Ca efecte secundare pot apare tulburari gastrointestinale, dar numai dupa tratamente de lunga durata. Nu au fost raportate cazuri de supradozare sau interactiuni cu alte produse.

 


 
 
 

2002 © Powered by NET Romania
 

 

 
Academia de tenis ENACHE INTERNATIONAL - Cursuri pentru copii, cursuri pentru adulti, inchiriere teren tenis, atelier de racordat rachete, tenis shop Fischer!
GhidCONSTRUCTORI.ro - firme constructii, materiale de constructii, firme proiectare, etc!