Fotbal
 
Handbal
 
Tenis de camp
 
 
 
Rugby
 
Gimnastica
 
Box
 
Volei
 
Judo
 
Oina
 
Tenis de masa
 
Arte martiale
NET Hosting - web hosting profesional!
Vrei ca site-ul tau sa fie afisat in prima pagina pe www.GOOGLE.ro atunci cand este cautat unul din produsele tale? DA un CLICK aici si noi ne vom ocupa de asta!!!           ::: NET Romania :::  Solutii web & internet pentru afacerea ta!
 
x

 

este companie Canadiana fondata in luna Iunie, 2000.

ACTIVITATI

Importam si comercializam produse farmaceutice, parafarmaceutice, echipamente medicale si de laborator.

CUM LUCRAM

SERFA MEDICAL are peste 20 de angajati: medici, farmacisti, specialisti in marketing si vanzari, formand o echipa dinamica si competenta. Activitatea companiei se desfasoara in cadrul a trei departamente:

 

Departamentul Comercial are 8 membri care se ocupa de formalitatile vamale legate de importuri, precum si de livrarea produselor in maximum 48 de ore de la primirea comenzii, atat in Bucuresti cat si in orice zona a tari;

Departamentul Promovare unde medicii si farmacistii cu o experienta de peste 10 ani in farma business se ocupa de inregistrarea cu succes a produselor, de promovarea si vanzarea acestora;

In Departamentul de Marketing lucreaza persoane bine pregatite care efectueaza studii de piata pentru toate produsele, iau decizii in ceea ce priveste introducerea de noi produse de piata, elaboreaza proiecte de publicitate pentru produsele comercializate de compania noastra.

In statutul actual al medicinei in Romania, SERFA MEDICAL este un participant important la dialogul continuu pentru reforma in sistemul medical.

 
 
 
 

2002 © Powered by NET Romania
 
 
Academia de tenis ENACHE INTERNATIONAL - Cursuri pentru copii, cursuri pentru adulti, inchiriere teren tenis, atelier de racordat rachete, tenis shop Fischer!
GhidCONSTRUCTORI.ro - firme constructii, materiale de constructii, firme proiectare, etc!